کانال تلگرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود :                                                                    iauhr_channell@

کانال تلگرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود : iauhr_channell@

کلاسهای مجازی دانشگاه: https://vadana01.iauec.ac.ir/login/index.php سایت آموزشیار: http://stdn.iau.ac.ir/Student/Pages/acmstd/loginPage.jsp
دوشنبه 7 تیر 1400
قابل توجه دانشجویان گرامی  نظر به اینکه در صورت قطعی برق در محل حضور دانشجو هنگام برگزاری امتحان، مسئولیت عدم بارگذاری یا ذخیره پاسخنامه بر عهده دانشجو می باشد، لذا توجه به نکات ذیل ضروری است:

قابل توجه دانشجویان گرامی نظر به اینکه در صورت قطعی برق در محل حضور دانشجو هنگام برگزاری امتحان، مسئولیت عدم بارگذاری یا ذخیره پاسخنامه بر عهده دانشجو می باشد، لذا توجه به نکات ذیل ضروری است:

دوشنبه 7 تیر 1400
اطلاعیه سامانه ی دانشجویی💫⭐قابل توجه دانشجویان گرامی - فرآیند ارزشیابی و اخذ کارت ورود به جلسه ی امتحان

زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه در نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰

دانشجویان واحد در تمامی مقاطع و رشته موظف هستند تا مدتی بر اساس برنامه اعلامی واحد های درسی ترم جاری را بر اساس چارت درسی رشته و آموزشی خود و با مشاورت مدیر گروه انتخاب کنند. انتخاب واحد به صورت الکترونیکی از طریق سامانه آموزشیار می باشد.
یکشنبه 26 بهمن 1399
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در خصوص برگزاری امتحانات

دانشجویان گرامی ضمن آرزوی موفقیت شما در امتحانات پایان ترم خواهشمند است نکات زیر توجه فرمایید: 1- فایل های راهنمای شرکت در امتحانات در سایت بارگذاری شده است. 2- به تاریخ و ساعت امتحان توجه و دقت فرمایید. 3- جهت ممانعت از اشکالات ناخواسته در حین برگزاری امتحان بهتر است در مکانی حضور داشته باشید که دو نوع اینترنت ثابت و تلفن همراه در اختیارتان باشد.
یکشنبه 12 بهمن 1399
کارت ورود به جلسه برای آزمون پایان ترم غیر حضوری..

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی 🔰 با توجه به رفع تداخل امتحانی دانشجویان محترم، در زمان امتحان برخی از دروس نظری تغییراتی ایجاد شده است، بنابراین کارت ورود به جلسه امتحانی اخذ شده قبل از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ فاقد اعتبار می باشد. 💢 از دانشجویان محترم خواهشمند است، کارت ورود به جلسه امتحانی بروز شده خود را پس از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ اخذ نمایند.💢 iauhr_channell@
سه شنبه 7 بهمن 1399
کارت ورود به جلسه

💠 قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی 🔰 با توجه به رفع تداخل امتحانی دانشجویان محترم، در زمان امتحان برخی از دروس نظری تغییراتی ایجاد شده است، بنابراین کارت ورود به جلسه امتحانی اخذ شده قبل از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ فاقد اعتبار می باشد. 💢 از دانشجویان محترم خواهشمند است، کارت ورود به جلسه امتحانی بروز شده خود را پس از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ اخذ نمایند.
چهارشنبه 1 بهمن 1399
ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود از 1 دیماه

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 99 در 2 نوبت ورودی مهر و ورودی بهمن برگزار می شود و متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های بدون آزمون این دانشگاه باید در زمان مقرر علاقه مندی خود را نسبت به رشته محل های ارائه شده اعلام نمایند . برای این کار لازم است هر داوطلب ابتدا به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کرده و دفترچه راهنمای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد ۹۹ را دانلود و لیست رشته های ارائه شده را بررسی نماید . در صورت یافتن رشته محل و یا رشته محل های مورد علاقه خود نسبت به ثبت نام اینترنتی و یا حضوری اقدام نماید .
چهارشنبه 10 دی 1399
ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود از 9 دیماه 99

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع #کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه 99 #دانشگاه آزاد_اسلامی
چهارشنبه 10 دی 1399
مسابقه ی پیامکی دانشجوی خط امام(ره)  لازم به ذکر است همه دانشجویان شهرستان هشترود محصل در دانشگاه های سرتاسر کشور می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

مسابقه ی پیامکی دانشجوی خط امام(ره) لازم به ذکر است همه دانشجویان شهرستان هشترود محصل در دانشگاه های سرتاسر کشور می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

سه شنبه 11 آذر 1399