اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در خصوص برگزاری امتحانات

ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 29 خرداد 1399
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در خصوص برگزاری امتحانات
با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور رفع نگرانی و دغدغه های دانشجویان عزیز و خانواده محترم آنها، با ایجاد و فراهم کردن امکانات و زیرساخت های لازم، امکان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان بصورت غیرحضوری (آنلاین) فراهم گردیده است. دانشجویان قبل از امتحان بایستی به موارد زیر توجه داشته باشند:
۱-امتحانات در واحد هشترود برای دانشجویانی که امکانات کامپیوتری و دسترسی به اینترنت دارند بصورت  غیرحضوری بوده و همزمان برای افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و با نظارت اداره بهداشت انجام خواهد گرفت.

۲-استفاده از ماسک و دستکش در امتحان حضوری الزامی بوده و قبل از برگزاری هر آزمون تب سنجی توسط عوامل محترم شبکه بهداشت انجام خواهد گرفت.

۳-ارائه کارت ورود به جلسه و  کارت سلامت از سامانه salamat.gov.ir جهت ورود به جلسه امتحانی الزامی می  باشد.

۴-با توجه به تغییر زمان امتحانات، دانشجویان عزیز حتما نسبت به تهیه کارت جدید ورود به جلسه امتحانی اقدام نمایند. توضیح اینکه امتحانات هفته اول( ۹۹.۳.۲۴ تا ۹۹.۳.۳۰ ) به هفته آخر تیرماه (۹۹.۴.۲۱ تا ۹۹.۴.۲۷) منتقل شده است.

۵- تاریخ جدید امتحانات از ۳۱ خرداد تا ۲۷ تیرماه بوده و ملاک ‌زمان برگزاری امتحان، تاریخ قید شده در کارت جدید ورود به جلسه امتحانی دانشجو می باشد.

۶-ساعات برگزاری امتحان در نیمسال جاری الف) ۸-۱۰      ب) ۱۱-۱۳   ج) ۱۴-۱۶
د) ۱۷-۱۹  می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر دانشجویان می توانند  با شماره تلفن های ۵۲۶۲۱۵۲۸   ،  ۵۲۶۲۱۱۰۵    ،  ۵۲۶۲۵۴۳۹  ،  ۵۲۶۲۰۳۸۱   تماس گرفته و یا به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه فرمائید