پیام تسلیت دکتر محبعلی پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی

ارسال شده در تاریخ : یکشنبه 15 دی 1398
شهادت سردار سرافراز جبهه های نبرد فی سیبل الله، حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده معظم شهدا و مردم شریف ایران تسلیت عرض می نمایم.
 بدون شک شهادت جامه‌ای بود که جز آن برازنده حاج قاسم نبود و راه سترگ ایثار و مقاومت این مبارز خستگی ناپذیر و سلحشور در نیروهای مقاومت اسلامی ادامه خواهد یافت و سبب وحدت و انسجام بیشتر مردم ایران و امت اسلام براي مبارزه با استكبار، جنايتكاران و نظام‌ سلطه خواهد شد. از خداوند منان براي روح این شهيد‌ والامقام و عاليقدر آمرزش و رحمت واسعه الهي و براي خانواده معزا و ملت شريف و امت اسلامي صبر جزيل مسئلت می نمایم.
 ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود
 روحش شاد ویادش گرامی باد