برگزاری کارگاه آشنایی با ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم در واحد هشترود

ارسال شده در تاریخ : شنبه 7 دی 1398
برگزاری کارگاه آشنایی با ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم در واحد هشترود
کارگاه آموزشی «آشنایی با ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم» با حضور ریاست محترم واحد هشترود و اعضای هیأت علمی واحد در روز دوشنبه 2 دی ماه ۱۳۹8 از ساعت14 الی 16 با ارائه آقای دکتر غفور علیپور در سالن جلسات واحد هشترود برگزار شد. در این کارگاه که با هدف ایجاد تغییر نگرش و الزامات مربوط با دانشگاه نسل سوم برگزار گردید در خصوص مفاهیم دانشگاه‌های نسل اول، دوم و سوم، تاریخچه و روند شکل‌گیری ، شاخص‌ها و کارآفرینی و برخی از صلاحیت‌ها و شایستگی‌های دانشگاه‌های نسل سوم مطالبی ارائه گردید.
در بخشی از ارائه، مدرس کارگاه بیان نمودند که در دانشگاه نسل سوم، محور و مأموریت کانونی نظام دانشگاهی، کارآفرینی است. در چنین دانشگاهی، دانشجویان باید همزمان مجموعه‌ای از دانش، مدیریت دانش و مدیریت کارآفرینی را فراگیرند تا بتوانند در زمینه صنعت شروع به فعالیت کنند. شکل­گیری و اثربخشی دانشگاه کارآفرین، بدون توسعه نظام­مند آموزش کارآفرینی و مهارت­آموزی موثر دانشجویان، استادان، مدیران و کارکنان نظام دانشگاهی و تقویت ویژگی‌های کارآفرینی منابع انسانی دانشگاه، امکان پذیر نیست. بنابراین، یکی از وجوه و منظرهای کلیدی دانشگاه نسل سوم، توسعه مهارت‌های شغلی، حرفه‌ای و شایستگی‌ها و توانمندسازی دانشجویان و استادان همسو با فرایند توسعه ملی و حل مسائل جامعه به روش علمی است.
در ادامه ریاست واحد ضمن تبیین سیاست­های جدید دانشگاه آزاد اسلامی، افزودند که طبق سیاست کلی دانشگاه و تأکید ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر طهرانچی، هدف و اراده دانشگاه آزاد اسلامی این است که تا سال 1404 انتخاب اول داوطلبان و محققان باشد، بنابراین بایستی در خصوص تحول دانشگاه به سوی نسل سوم و فراهم نمودن ساز وکارهای لازم در ایجاد فناوری­های نوین و زمینه برای تأسیس و سودآوری شرکت­های دانش بنیان قدم­های اساسی برداشته شود. که دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود نیز برنامه­ریزی­ها و اقدامات لازم در این خصوص را در دستور کار خود قرار داده است.
در پایان نیز اعضای هیأت علمی به ایراد نظرات و دیدگاه‌های خود در این خصوص پرداختند و پرسش و پاسخ توسط مدعوین انجام شد.