برگزاری مسابقه چند جانبه دومینو با شرکت دانش آموزان دوره متوسطه اول ودوم ،دانشجویان وخانواده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود

ارسال شده در تاریخ : یکشنبه 24 آذر 1398
برگزاری دومین دوره مسابقات دومینو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود
دومین دوره مسابقات دو مینو همزمان با هفته پژوهش در رده های دانش آموزی، دانشجویی و خانواده بمدت چهار روز از ۲۴ تا ۲۷ آدرماه ۱۳۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود برگزار شد.
دکتر ناصر محبعلی پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در گفتوگو با ایسنا، در این خصوص اظهار کرد: هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد شور و نشاط در میان دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف جامعه، افزایش روحیه همکاری و کار تیمی، تقویت خلاقیت و نوآوری و تمرکز فکری است.
وی افزود: این مسابقات با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و ادارات آموزش و پرورش و ورزش و جوانان هشترود و با شرکت بیش از 300 نفر در قالب ۶۰ تیم دانش آموزی، دانشجویی و خانواده برگزار شد. در پایان این مسابقه در حضور فرماندار و مسئولین شهرستان، از تیم های برتر در هر رده با اهدا لوح و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.
محبعلی پور در پایان از خیران محترم شهرستان هشترود که با حمایت های مادی و معنوی خود در برگزاری هر چه بهتر این مسابقه و ایجاد شور و نشاط در بین دانش آموزان و دانشجویان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود را یاری نمودند، قدردانی کردند.