روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش،

ارسال شده در تاریخ : شنبه 16 آذر 1398
روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش،
مراسم گرامی داشت 16 آذر روز دانشجو  با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود و با همکاری دانشگاه پیام نور و بسیج دانشجویی شهرستان هشترود در روز چهار شنبه مورخ 98/09/18 در سالن پروفسور هشترودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه هشترود ، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود و جمعی از مسئولین شهرستان ، اساتید و دانشجویان و کارکنان واحد برگزار گردید. جلسه با آیاتی از کلام اله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و روز دانشجو را به همه  میمانان عزیزتبریک گفتند و فرمودند خون ریخته شده 3 دانشجوی شهید در روز 16 آذرماه 1332 در دانشگاه تهران به خاطر اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون آمریکایی همچنان جاری و ساری است. در ادامه مراسم سرهنگ پاسدار غیابی فرمانده شپاه ناحیه هشترود با بیان اینکه اکنون نظام سیاسی ایران مدیون دانشجویان است اظهار کردند،  روز دانشجو روزی است  که باید در هر حال این روز مهم را گرامی داشت و بایستی پای ارزش و منزلت او نشست. در ادامه فرمودند حق دانشجو مطالبه گری است ، اگر خوب مطالعه کند به خوبی هم مطالبه خواهد کرد و این کشور مال شماست چون بسیاری از این محدودیت ها، مشکلات و از همه مهمتر جنگ را تحمل کردیم تا عزتمند زندگی کنیم .
سپس حاج آقا رحیمی از اساتید گروه معارف واحد نیز فرمودند  دانشجو از جان خود می گذرد تا نهال انقلاب آبیاری شود، ایشان فرمودند اگر امروز هر کشوری به آمریکا تکیه کند و از او بترسد، مطمنا سقوط خواهد کرد.، سپس سئولات زیادی مطرح گردید که توسط حاج اقا رحیمی و جناب سرهنگ پاسدار غیابی پاسخهای لازم داده شد. در پایان مراسم از دانشجویان ممتاز علمی، آموزش ،فرهنگیو ورزشی با اهداء جوایز و لوح تقدیرتجلیل به عمل آمد.