مسابقات چند جانبه (تنیس روی میز، فوتبال دستی، پرتاب دارت) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود

ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه 24 بهمن 1397
مسابقات چند جانبه (تنیس روی میز، فوتبال دستی، پرتاب دارت) هرکدام به ترتیب با شرکت12تیم ،8 تیم ، 6 تیم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در بخش تیمی و انفرادی برگزارگردید.
مسابقات ورزشی تنیس روی میز با شرکت 12 تیم از جمله تیم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود، تیم اداره ورزش وجوانان، تیم آموزش وپرورش ، چند تیم از دبیران دبیرستانهای شهر و چند گروه انفرادی در این مسابقات حضور داشتند.
این مسابقه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود، ریاست اداره آموزش وپرورش ، شهردار هشترود ، اداره ورزش وجوانان برگزار شد .
رئیس دانشگاه آزاد در این مراسم گفت: "بدون تردید برگزاری مسابقات بدون حمایت و همراهی اداره‌ ورزش و تربیت بدنی، هیأت رئیسه وهمه کارمندان خدوم دانشگاه مقدور نبود."وی خاطر نشان کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود جهت هرچه بهتر معرفی این واحد دانشگاهی در چند رشته ورزشی از جمله :تنیس روی میز ، پرتاب دارت و فوتبال دستی در رده مختلف سنی نوجوانان وجوانان ودانشجویان برگزار می نماید.
روز دوشنبه برای برگزاری مسابقه تنیس روی میز12 تیم شرکت داشتندکه تیم تربیت بدنی در آخرین بازی خود در مقابل تیم آموز وپرورش هشترود قرار گرفت و توانست در یک رقابت حساس و نزدیک از سد این تیم با نتیجه 3 بر 2 عبور کند و تیم آموزش وپرورش هشترود نیز بر سکوی دوم تکیه زد.
وی خاطرنشان کرد: براین اساس تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی هشترود نیز پس از شکست در برابر تیمهای قوی به مقام‌ سوم دست یافتند.
در پایان این مراسم تیم‌ها و نفرات برتر از سوی مسئولان حاضر در سالن ورزشی پرفسور هشترودی دانشگاه آزاد با اهداء لوح تقدیر وهدایای برسم یاد بود قدردانی شدند .
 در­مسابقات انفرادی فوتبال دستی میز 15نفر بصورت انفرادی شرکت کردند که 4 نفر از کارکنان دانشگاه‌های­آزاد اسلامی­ واحد هشترود نیز در این گروه حضور داشتند­«آقای امین نوروزی» از مدرسه امام صادق مقام دوم و « یکی از دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی شهید موسوی به ترتیب مقام اول و دوم را از آن خود کردند.