به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر، و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی انجام شد:

ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه 17 بهمن 1397
دیدار هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود، ضمن غبارروبی و عطر افشانی از مزار شهدای گمنام، با خانواده های معزز شهدای گرانقدر 8 سال جنگ تحمیلی شهرستان هشترود
در این دیدار که دکتر ناصر محب علی پور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی هشترود، اعضای هیأت رئیسه و فرمانده محترم سپاه ناحیه هشترود با هیات همراه وامام جماعت دانشگاه آزاد هشترود حضور داشتند، ابتدا ریاست دانشگاه ضمن تبریک ایام اله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و عرض تسلیت ایام فاطمیه، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.
در دیدار از خانواده شهید داود فتحی، دکتر محب علی پور، از شهداء به عنوان وارثان اصلی انقلاب یاد کرد و افزود: «این شهدا بودند که با قطره قطره خون خود این انقلاب شکوهمند را مقابل هجمه های دشمنان بیرونی و داخلی بیمه کردند و نگذاشتند خدشه ای به کشور عزیزمان وارد شود.»
ایشان ضمن تقدیر از رشادت ها و دلیری های شهید بزرگوار اظهار کرد شهدای عزیز و از جمله شهید داود فتحی برای حفظ کشور و اسلام و نظام جان خود را فدا کردند و باید از این عزیزان درس بگیریم و همواره الگوی ما باشند.

وی افزود دیدار و تجلیل از جانبازان و خانواده های شهدا ادای دین به ارزش های انقلاب اسلامی است و همه ما مدیون ایثارگری های این عزیزان هستیم و ان شاءا... بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم .
در ادامه برادر شهید دادود فتحی ضمن بر شمردن خصوصیات بسیار والای اخلاقی این شهید عزیز و بیان خاطراتی از ایشان، نحوه شهادت آن شهید گرامی را تشریح نمودند.
در این دیدار فرمانده محترم سپاه ناحیه هشترود جناب سرهنگ غیابی اظهار داشت همه ما مدیون خون شهدا و زحمات 8 ساله بسیجیان جان برکف هستیم که جانشان را برای پا برجا بودن دین و مملکت و ناموس این انقلاب گذاشتند لذا همه ما زیر سایه رهبر انقلاب اسلامی و خط ولایت فقیه قرار داریم و باید برای سلامتی رهبر و اقتدارش دعاکنیم تا بتوانیم در مقابل دشمنان بایستیم و از حامیان این نظام و انقلاب باشیم و نگذاریم دشمنان به این نظام و انقلاب خدشه ای وارد نمایند.
این دیدار با اهداء لوح تقدیر و گل به رسم یادبود و ذکر صلوات و فاتحه برای شادی روح شهدای گرانقدر به پایان رسید.
در ادامه مراسم با حضور مسئولین شهری در مزار شهدای گمنام با غبارروبی، عطرافشانی، فاتحه و نثار گل به شهیدان عظیم الشأن ادای احترام کردند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود.

iauhr_channel