سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی هشترود از پذیرش دانشجوی بدون آزمون براساس سوابق در ۳۰ رشته تحصیلی کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد.

ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397
ناصر محب‌علی‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در هشترود اظهار کرد: داوطلبان و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود می‌توانند به صورت حضوری به ساختمان اصلی دانشگاه و یا با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش به نشانی  www.azmoon.org به این امر اقدام کنند.
وی افزود: در مقطع کارشناسی پیوسته داوطلبان می‌توانند رشته‌های حقوق، مهندسی کامپیوتر، حسابداری، زبان و ادبیات فارسی و مدیریت صنعتی را انتخاب و ثبت‌نام کنند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود ادامه داد: در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز داوطلبان می‌توانند رشته‌های معماری، حسابداری، آموزش علوم تجربی، تربیت دبیر تربیت بدنی، مهندسی اجرایی عمران، مهندسی تکنولوژی برق قدرت، مهندسی تکنولوژی نرم‌افزار کامپیوتر را انتخاب و ادامه تحصیل دهند.
محب‌علی‌پور تصریح کرد: در مقطع کاردانی پیوسته داوطلبان با توجه به نوع مدرک تحصیلی در رشته‌های گرافیک، حسابداری، تربیت بدنی، مدیریت خانواده، کامپيوتر نرم‌افزار، ساختمان کارهای عمومی ساختمان، نقشه‌کشی معماری، الکتروتکنیک ـ برق صنعتی ثبت‌نام کنند.
وی عنوان کرد: علاقه‌مندان و داوطلبان برای ادامه تحصیل در مقطع کاردانی ناپیوسته نیز می‌توانند در رشته‌های کاردانی حسابداری، کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی، کاردانی نرم‌افزار کامپیوتر،کاردان فنی عمران، کاردانی نقشه‌برداری، کاردان مترجمی زبان انگلیسی، کاردان فنی نقشه‌کشی صنعتی، کاردان اقتصاد و بهره‌وری، کاردان فنی برق، علوم ورزشی ثبت‌نام و ادامه تحصیل دهند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود با اشاره به تسهیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود برای دانشجویان ورودی جدید بیان کرد: این دانشگاه برای دانشجویان جدید تسهیلات مالی مطلوبی از جمله وام‌های کوتاه‌‌مدت و بلندمدت دولت با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل، وام شهریه، وام کوتاه‌مدت، وام مسکن، وام ازدواج و تخفیف ویژه به قهرمانان ورزشی ملی و بین‌المللی در نظر گرفته است؛ پرداخت شهریه‌های ثابت و متغیر نیز به صورت اقساطی خواهد بود.
محب‌علی‌پور توضیح داد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به صورت حضوری به ساختمان اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود مراجعه کنند و یا با شماره تلفن‌های ۵۲۶۲۱۵۲۸ - ۵۲۶۲۳۶۲۸ – ۰۴۱۵۲۶۲۵۴۳۹ تماس حاصل کنند.
وی یادآور شد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود با استفاده از تمام توان نیروی انسانی خود و امکانات موجود، آماده خدمت‌رسانی به علاقه‌مندان به ادامه تحصیل است.