مراسم باشکوه هفته وحدت وبسیج به همراه پرسش و پاسخ در دانشگاه آزاد اسلامی

ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه 30 آبان 1397
مراسم باشکوه هفته وحدت وبسیج  به همراه پرسش و پاسخ در دانشگاه آزاد اسلامی
ریاست محترم واحدضمن خوش آمدگویی به مسؤلان شهر اعم از امام جمعه شهرستان هشترود،فرمانده سپاه وسایر مسؤلین و دانشگاهیان سخنان خود را آغاز نمودند و با بیان احادیثی چند ازپیامبراکرم در باره اهمیت وحدت وحفظ وحدت بین مسلمانان شیعه وسنی فرمایشاتی چند ازمقام معظم رهبری درباره هفته وحدت وارزش واهمیت بسیج به سخنان خود پایان دادند در ادامه برنامه حجت السلام والمسلمین جناب اقای رحیمی جهت سخرانی به پشت تریبون امدند ودر باره اهمیت هفته وحدت وجنبه های مختلف آن و بررسی ایجاد وحدت میان انصار و مهاجران و برقراری رابطه برادری بین آنان توسط پیامبر (ص) سخنرانی نمودند و سپس سخنان خود را به پایان بردند .

حجت الاسلام علی رحیمی در جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود خاطرنشان کرد: وحدت با غلبه بر مشکلات و کنار گذاشتن اختلافات و با پیروی کردن از شرع مقدس اسلام و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری به وجود می‌آید و موجب یأس در اردوی دشمنان می‌شود.
وی افزود: تمامی مسلمین جهان باید دارای وحدت همه جانبه باشند و با شیطنت استکبار جهانی، با همدیگر قلاویز نشوند و سرمایه‌های خود را برای از بین بردن همدیگر به کار نگیرند.
در این مراسم فرمانده سپاه هشترود جناب سرهنگ غیابی گفت: بسیجیان با تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب، با بصیرت و دشمن شناسی نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی می‌کنند و کشور را به قله‌های پیشرفت، توسعه و آبادانی می‌رسانند.
سرهنگ غیابی درباره نقش وحدت در بین مسلمانان توضیحاتی بیان نمودند و در آن به پیروزی مدافعان حرم بر داعشیان را نمونه ای از نتایج وحدت بین دسته ها و فرقه های گوناگون دانستند و پیروزی مردم یمن بر عربستان سعودی را نتیجه وحدت بین دسته های مختلف مسلمانان دانستند .
فرمانده سپاه هشترود در پایان عمق بخشی، آگاه سازی، بصیرت‌افزایی و دفاع از ارزش‌های انقلابی و نظام را مهم‌ترین رویکرد این برنامه‌ها دانست و گفت: امروز بسیج بیش از هر زمان دیگری در دفاع از حقانیت و آرمان‌های انقلاب تأثیرگذار است.
انقلاب اسلامی ایران ثمره وحدت تمامی آحاد مردم کشور به نام بسیج است که امروز به یک نیروی منحصر به فرد در سطح جهان تبدیل شده و دشمنان را به وحشت انداخته است. و با بهره گیری از ظرفیت بسیج می توان به اکثر مشکلات فائق آمد و بیش از پیش در خدمت مردم بود.