حضور پرشور دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در راهپیمایی ۱۳ آبان97

ارسال شده در تاریخ : یکشنبه 13 آبان 1397
حضور پرشور دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در راهپیمایی ۱۳ آبان97

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان همچون سال‌های گذشته با حضور گسترده اقشار مردم و حضور پر شور دانشگاهیان از مقابل لانه جاسوسی سابق برگزار شد.
اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» ، «مرگ بر اسرائیل» ، «مرگ بر آل سعود» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» بار دیگر با آرمان های امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهدا تجدید میثاق کردند.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور نیز با حضور در راهپیمایی ضداستکباری ۱۳ آبان، جلوه‌هایی از وحدت و یکپارچگی امت آزاده و سرافراز را به نمایش گذاشته و ضمن گرامیداشت یاد دانش آموزان شهید، خاطره تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشتند.