آخرین مهلت ثبت نام وانتخاب واحد در دانشگاه آزاد اسلامی 3 اسفند ماه96

آخرین مهلت ثبت نام وانتخاب واحد در دانشگاه آزاد اسلامی  3 اسفند ماه96
اطلاعیه مهم
دانشجوی محترم؛
به اطلاع می رساند،امکان انتخاب واحد و اخذ پایان نامه (ویا تمدید آن) در نیمسال دوم صرفاً از 28 بهمن الی 3 اسفند مقدور بوده و براساس بخشنامه ابلاغی پس از مهلت ذکر شده به هیچ عنوان انتخاب واحد،امکان پذیر نخواهد .

****************************************************
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 را مشخص و ابلاغ کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس بخشنامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو بخشنامه تقویم آموزشی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه، زمان حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 28 بهمن تا 3 اسفند 96 است.
تمامی دانشجویان یا پذیرفته شدگانی که موفق به ثبت نام نشده اند، در مدت زمان مذکور و با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی می توانند نسبت به ثبت نام و حذف و اضافه اقدام کنند.
براساس بخشنامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی؛ واحدهای دانشگاهی باید تمهیدات لازم جهت ثبت نام در محل را فراهم کنند.

iauhr_channel@