نکات قابل توجه دانشجویان در امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 96-95

ارسال شده در تاریخ : دوشنبه 8 خرداد 1396
نکات قابل توجه دانشجویان در امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 96-95
نکات قابل توجه دانشجویان در امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 96-95
امتحانات پایان ترم دانشگاه از روز سه شنبه 96/3/17 آغاز  و تا روز چهارشنبه 96/3/31 ادامه دارد.
کلیه امتحانات در  3 نوبت به شرح زیر برگزار میشوند:
·       نوبت اول: از ساعت 9 الی 11:30
·       نوبت دوم: از ساعت 12 الی15
·       نوبت سوم: از ساعت 15 الی 18
همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه عکسدار  جهت احراز هویت و شرکت در جلسه امتحان الزامی است. از ورود دانشجویان بدون ارائه کارت ملی به جلسه امتحان جلوگیری میشود.
همراه داشتن تلفن همراه یا هر نوع وسیله الکترونیکی به صورت روشن یا خاموش در جلسه امتحان ممنوع است
کلیه دانشجویان می بایست جهت شرکت در امتحانات با مراجعه به سایت دانشگاه، کارت ورود به جلسه امتحان تهیه و در ایام امتحانات به همراه خود داشته باشند. از آنجائی که شناسایی و کنترل دروس انتخابی و شماره کلاس و صندلی دانشجویان از طریق آن کارت انجام می شود لذا به کلیه دانشجویان توصیه میگردد هر چه سریعتر نسبت به تهیه کارت ورود به جلسه امتحان عکس دار اقدام نمایند.
از ورود دانشجویان فاقد کارت امتحانی طبق آیین نامه امتحانات ممانعت به عمل خواهد آمد و کارت موقت صادر نخواهد گردید.
کارت  امتحان حتماً باید عکس دار باشد، چنانچه عکس ندارد، بایک عدد عکس 3در4 به آموزش دانشگاه مراجعه شود. در صورتی که کارت  امتحان فاقد عکس باشد از ورود فرد به جلسه امتحان ممانعت به عمل می‌آید. علاوه بر کارت ورود به جلسه کارت شناسایی معتبرعکس دار نیز ضروری است.
توضیحات پایین کارت را حتما به دقت مطالعه نمایید. چنانچه مندرجات کارت تناقض دارد حتماً به آموزش دانشگاه مراجعه و موارد را اعلام  نمایید. درصورتی که هرگونه ادعایی مبنی بر اشکال وجود داشت، درخواست را کتباً به اداره آموزش ارائه نمایید.
حداقل پانزده دقیقه قبل از برگزاری امتحان با آرامش و مطابق با شماره کلاس و شماره صندلی مندرج در کارت ورود به جلسه در محل امتحان  حضور یابید و در طول امتحان از جابه جایی صندلی و صحبت کردن و هر گونه رفتار مغایر با برگزاری امتحانات اجتناب نمایید.
قبل از شروع امتحان وسایل اضافه‌ای  که به همراه دارید آن‌ها را به باجه امانات مستقر در حوزه امتحان تحویل دهید. و از آوردن هر گونه جزوه، کتاب و ... در جلسه امتحان اکیداً خودداری شود.
بعد از دریافت سوالات با یاد خدا و دقت و آرامش پاسخ دهید. مشخصات خود را به صورت کامل بر روی برگه سوال و پاسخ‌نامه نوشته و حتماً برگه حضور و غیاب را با هماهنگی مراقب امضا نموده باشید.
کلیه دانشجویانی گرامی که امتحان جزوه باز دارند )روی پاکت امتحان استاد مربوطه درج نموده باشد حق صحبت با یکدیگر، تعویض کتاب، جزوه، برگه سوالات و پاسخ‌نامه، ماشین حساب و… را ندارند.
اعتراض به نمره نیز به صورت اینترنتی میباشد، فقط سه روز بعد از مشاهده نمرات )درهمان محلی که نمره را مشاهده نمود‌هاید قابل اجراست. جواب آن درصورت تأیید درشورای آموزشی مجدد از همان محلی که نمرات مشاهده نموده‌اید، قابل دریافت است )درغیراین‌صورت تغییر نمیکند و نیازی به مراجعه به دانشگاه نیست.
دانشجویان توجه نمایند با خروج اولین دانشجو از کلاس)محل امتحانهیچ دانشجوی تأخیری حق ورود به کلاس جهت امتحان را ندارد .
در جلسات امتحان موارد زیر اکیداً ممنوع می باشد:
همراه داشتن یادداشت در جلسه امتحانی به هر شکل.
همراه داشتن کیف، جزوه، کتاب در جلسه آزمون.
نوشتن هرگونه یادداشت در جلسه آزمون جهت کنترل بعد از آزمون.
صحبت کردن با دیگر دانشجویان در جلسه آزمون به هر دلیلی.
برهم زدن نظم جلسه آزمون به هر شکلی.
استفاده از ماشین حساب در آزمونی که ماشین حساب در آن مجاز نیست.
دادن یا گرفتن نوشت افزار، ماشین حساب و غیره بدون هماهنگی با مراقب.
توجه نکردن به تذکرات مراقبین و مسئولین حوزه امتحانات.
تخلفات امتحانی:
تقلب در امتحان، فرستادن شخص دیگری به جای خود به امتحان یا شرکت به جای دیگری در امتحان، آوردن کیف، کتاب، جزوه، تلفن همراه به جلسه امتحان و ایجاد هرگونه اختلال و بی نظمی در جلسه امتحان.
برخی از آرای کمیته انضباطی در موارد مشاهده تخلف امتحانی:
·    تذکر کتبی و درج در پرونده دانشجو.
·   توبیخ کتبی و درج در پرونده دانشجو.
·    درج نمره 25/. در دروس مربوط به تخلف.
·  منع موقت از تحصیل به‌مدت یک نیمسال تحصیلی با احتساب سنوات.
·  منع موقت از تحصیل به‌مدت دو نیمسال تحصیلی با احتساب سنوات.
·    منع موقت از تحصیل به‌مدت دو نیمسال تحصیلی بدون احتساب سنوات.

چند پیشنهاد دیگر:
حداقل نیم ساعت قبل از شروع امتحان در دانشگاه حضور داشته باشید.
به منظور جلوگیری از هرگونه مشکل در شروع امتحانات با دقت تاریخ، ساعت و محل برگزاری هر کدام از امتحانات خود را با دقت مطالعه و به خاطر بسپارید.
وسایل اضافی از جمله کتاب، جزوه، یادداشت، تلفن همراه، تبلت و…. به همراه نداشته باشید.
ورود کتاب، جزوه، یاد داشت و … به حوزه امتحانی ممنوع می باشد.
سر وقت در حوزه امتحانی خود که در کارت‌های ورود به جلسه مشخص میباشد حضور یابید.
پس از ورود به حوزه امتحانی خود، طبق شماره مندرج در کارت، صندلی خود را پیدا نموده و  بر روی صندلی خود مستقر گردید.
به نکات مطرح شده توسط عوامل اجرایی حوزه امتحانی توجه فرمایید.
دانشجویان در طول امتحان، میبایستی از صحبت کردن با سایر دانشجویان و یا نگاه کردن به برگه سایرین پرهیز نموده و حواس خود را صرفاً به برگه خودشان معطوف نمایید.
رعایت احترام به سایرین و رعایت نظم و انضباط به کلیه عزیزان توصیه می‌گردد.

با آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز
حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود