مسابقه ی پیامکی دانشجوی خط امام(ره)  لازم به ذکر است همه دانشجویان شهرستان هشترود محصل در دانشگاه های سرتاسر کشور می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

مسابقه ی پیامکی دانشجوی خط امام(ره) لازم به ذکر است همه دانشجویان شهرستان هشترود محصل در دانشگاه های سرتاسر کشور می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

سه شنبه 11 آذر 1399
 قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم در خصوص برگزاری کلاسهای مجازی در واحد هشترود

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم در خصوص برگزاری کلاسهای مجازی در واحد هشترود با توجه به شرایط کنونی و گسترش بیماری کرونا واحد هشترود با همکاری دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی
شنبه 17 آبان 1399
راهنمای ثبت نام ورودیهای جدید کلیه مقاطع تحصیلی

ضمن تبریک ورود شما به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در ادامه نحوه ثبت نام پذیرفتگان جدید آورده شده است.
جمعه 9 آبان 1399
مراحل اینترنتی صدور معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول

مراحل اینترنتی صدور معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول در ادامه توضیح ادامه توضیح داده شده است.
جمعه 9 آبان 1399
در دفترچه های سال 99 دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد به دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود اضافه شده است

سه شنبه 21 مرداد 1399
شروع ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود از 5 مرداد ( بصورت مجازی وحضوری)

مرداد آغاز ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود 🔻 ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی _ مهرماه ۹۹ آغاز شد. 🔻داوطلبان می توانند از روز یکشنبه ۵ مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.
یکشنبه 12 مرداد 1399
نحوه ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری

مراحل ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد : 1 - ورود به سامانه سیدا دانشگاه محل تحصیل 2 - ورود به صفحه شخصی دانشجویی با استفاده از نام کاربری و رمز عبور 3 - انتخاب گزینه " آزمون آنلاین تستی " از منوی سمت راست صفحه 4 - مشاهده لیست دروس ترمی دانشجو و تاریخ و ساعت آزمون هر درس 5 - انتخاب گزینه " شروع آزمون " در بازه زمانی ساعت و تاریخ تعیین شده 6 - مشاهده جزئیات آزمونی ( نام درس ، تعداد سوال ، مدت زمان و ... ) در صفحه " اطلاعات آزمون " 7 - ورود به صفحه آزمون و پاسخ به سوالات امتحان یکی پس از دیگری
پنج شنبه 29 خرداد 1399
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در خصوص برگزاری امتحانات

امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در نیمسال جاری بصورت همزمان غیر حضوری (آنلاین) و حضوری برگزار می گردد.
پنج شنبه 29 خرداد 1399
راهنمای دانشجویان برای اتصال به کلاس مجازی توسط موبایل

دانشجویان عزیز توجه داشته باشید، چنانچه به دلیل عدم دسترسی به کامپیوتر، ناچار به استفاده از تلفن همراه برای اتصال به سامانه آموزش مجازی می باشید، باید به نکات زیر توجه کرده و موارد ذکر شده در این راهنما را به دقت انجام دهید.
یکشنبه 7 اردیبهشت 1399
دانلود نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش مجازی

دانشجویان و اساتید گرامی می توانند نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش مجازی را بر اساس سیستم خود تهیه نمایند.
دوشنبه 18 فروردین 1399