کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی "تجزیه و تحلیل آماری با نرم‌افزار SPSS"

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود به منظور آشنایی دانشجویان، محققین، معلمان و علاقمندان با انجام تجزیه و تحلیل ­های آماری با استفاده از نرم­ افزارهای رایانه ­ای، کارگاه آموزشی "تجزیه و تحلیل آماری با نرم‌افزار SPSS" را در روزهای 18 و 19 اردیبهشت ماه 1397برگزار می­ نماید
یکشنبه 19 فروردین 1397
گواهی پذیرش مقاله  استاد رحیم بنابی قدیم، در کنفرانس ملی

گواهی پذیرش مقاله استاد رحیم بنابی قدیم، در کنفرانس ملی

گواهی پذیرش مقاله استاد رحیم بنابی قدیم، در کنفرانس ملی(بررسی تاثیر ویژگی های پیش بینی سود توسط مدیریت بر خطر سقوط قیمت سهام در شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران)
شنبه 5 اسفند 1396
آخرین مهلت ثبت نام وانتخاب واحد در دانشگاه آزاد اسلامی  3 اسفند ماه96

آخرین مهلت ثبت نام وانتخاب واحد در دانشگاه آزاد اسلامی 3 اسفند ماه96

پنج شنبه 26 بهمن 1396
حضور دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

حضور ریاست،اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود همراه و هم پای مردم ولایتمدار و انقلابی هشترود فریاد مرگ بر آمریکا را در روز 22 بهمن در آغاز چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سر دادند
دوشنبه 23 بهمن 1396
برپایی ایستگاه صلواتی در دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت دهه مبارکه فجر

شنبه 21 بهمن 1396
دیدار رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدهشترود به همراه اعضای هیات رئیسه،رئیس اداره آموزش و پرورش، شهردار و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان هشترود با خانواده معزز شهید عمران شریفی بمناسبت ایام الله دهه فجر.

دیدار رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدهشترودبه همراه اعضای هیات رئیسه،رئیس اداره آموزش و پرورش، شهردار و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان هشترودبا خانواده معزز شهدا بمناسبت ایام الله دهه فجر.
شنبه 21 بهمن 1396
آخرین مهلت انتخاب واحد برای دانشجویان دانشگاه آزاد

طبق بخشنامه ارسالی از سازمان مرکزی انتخاب واحد دانشجویان قدیم خود واحد ودانشجویان جدیدالورود تا ساعت 24 روز یکشنبه مورخ 96/11/15 امکان پذیر خواهد بود لذا عواقب بعدی آن برعهده خود دانشجو می باشد.
شنبه 14 بهمن 1396
✔️آغاز ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود @iauhr_channel

✔️آغاز ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود iauhr_channel@
چاپ دو مقاله جناب آقای دکتر رحیم بنابی